top of page

Porvoon Butchers ja East City Giants syventävät yhteistyötä kaudelle 2023

But_ECG_yhteistyö.jpeg

Kuvassa U17 maajoukkue pelaajat vas-oik.
Ukko Pakkanen, Nooa Kurki, Luukas Eerola ja Kaappo Peltola

Porvoon Butchers sekä helsinkiläinen East City Giants ovat jatkaneet yhteistyösopimusta kaudelle 2023. 

Perinteikkäät amerikkalaisen jalkapallon erikoisseurat Porvoon Butchers ja East City Giants ovat tehneet onnistuneesti yhteistyötä U20-ikäryhmän kanssa jo muutaman kauden. Kaudella 2022 solmittiin myös farmisopimus, jonka kautta näiden seurojen pelaajat tukivat joukkueita puolin ja toisin miesten 2-divisioonan ja Vaahteraliigan välillä. Toimivan yhteistyön jatkumona on luonnollista jatkaa ja jopa syventää yhteistyötä.

 

- Kaudella 2022 voimien yhdistäminen tapahtui viime metreillä, vain muutama viikko ennen kauden alkua ja sen tuloksena U20-yhdistelmäjoukkue saavutti SM-hopeaa. Nyt U20-yhdistelmäjoukkue aloittaa yhteistyön tulevalle kaudelle heti, joten hyvin yhteenhitsautuneina lähdemme tavoittelemaan viime kauteen parannusta eli U20 Suomen mestaruutta, kertoo ECG:n Henri Kurki.

 

ECG:n miehet jatkaa ensi kaudella 2-divisioonassa. Helsinkiläisseurassa on tehty pitkään laadukasta juniorityötä ja heillä on lahjakkaita nuoria, joille halutaan antaa mahdollisuus päästä kokeilemaan siipiä niin 2-divisioonassa, kuin Vaahteraliigassa Butchersin paidassa kokemuksen karttuessa. Samalla Butchersin junioreille / vähemmän kokemusta omaaville pelaajille on mainio mahdollisuus aloittaa aikuisten pelit ECG:ssä. Myös vähemmälle peliajalle Vaahteraliigassa jääneet nuoret hyötyvät siitä, että pääsevät pelaamaan paljon ja sitä kautta kehittymään Vaahteraliigapelaajiksi.

 

Yhteistyötä on syvennetty koskemaan myös tiettyjä harjoituksia / leirejä, jossa nähdään molempien seurojen pelaajien lisäksi myös molempien seurojen valmentajia tositoimessa.

 

Lisätietoja:

Butchers / Mikko Vento / Puh: +358 50 4582600

ECG / Antti Hemminki / Puh: +358 40 7039929

bottom of page