top of page

NUORET BUCHERS PELAAJAT

ASOJO.jpg
ASOJU.jpg

Justus & Joonatan Asovaara

Asovaaran veljekset, Justus ja Joonatan ottivat esimmäiset kosketukset Vaahteraliigaan viimevuonna. Edustusjoukkueessa he tekivät suuren vaikutuksen loistavalla asenteellaan ja periksiantamattomuudellaan. He antavat aina kaikkensa ja ikinä ei ole epäilystä etteivätkö he hoitaisi omaa tonttiaan. Molemmat ovat myös uransa aikana kerenneet edustamaan myös Suomen nuorten maajoukkueessa!
Urheilutausta kamppailulajien puolella on antanut hyvät valmiudet jenkkifutiksen pelaamiselle! Hyvin liikkuvia ja erittäin kovaa treenaava kaksikko, joka haastaa toinen toistaan parempiin suorituksiin kaikissa treeneissä!
Näin lahjakkaita linjamiehenalkuja tulee harvakseltaan, mutta meidän onneksemme perhe Asovaara tarjoaa niitä kaksin kappalein! Veljeksillä oli myös kysyntää muualle, mutta päätyivät jäämään Porvooseen!

Joonatan Asovaara
Ikä: 17
Pelivuodet: 2019,2020,2021
Pelipaikka: Hyökkäyksen linja
Aikaisemmat seurat: Butchers
Paras jefumuisto: Kun sain U20 pelissä TDn
Jos joutuisit autiolle saarelle ni kenet pelaajan toivoisit joukkuuesta mukaan ja miksi: Oman veljen sillä tullaa niin hyvin juttuun

Justus Asovaara
Ikä: 17/04
Pelivuodet: 3 vuotta
Pelipaikka: RG
Aikaisemmat seurat: Ei aikasempaa seuraa
Paras jefumuisto: Paras muisto ku pääs ekaa kertaa vaahtera peliin kentälle
Jos joutuisit autiolle saarelle ni kenet pelaajan toivoisit joukkuuesta mukaan ja miksi: Autiollesaarelle ottasin mukaan Joonatanin koska yhtä huono huumorintaju ja kukaan muu ei kestäis sitä

EEROLA.jpg

Luukas Eerola
Vaahteraliigan nuorin TDn tekijä. 40 yrd 4,56! Tästä pojasta kuullaan vielä jos joltain jäänyt huomaamatta!
Luukas on Butchersin junioripolun kulkenut pelaaja, jonka kyky pelata futista on Porvoossa tiedetty aina. Luukas nousi viime kesällä parrasvaloihin tekemällä TDn vasta 15 - vuotiaana, ollen näin Vaahteraliigan nuorin Touchdownin tekijä.
Tällä kaudella Luukas on mukana edustusjoukkueessa koko kauden ja häntä tullaan näkemään kentällä yhä enemmän, joka varmasti ei jätä tilausuutta käyttämättä hyväksi!
Ikä: 16
Pelivuodet: 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
Pelipaikka: WR
Aikaisemmat seurat: Porvoon Butchers❕
Paras jefumuisto: TD ensimmäisessä vaahteraliigapelissä
Jos joutuisit autiolle saarelle ni kenet pelaajan toivoisit joukkuuesta mukaan ja miksi: Ukko Pakkanen, koska tietäisin että ei vois tulla tylsä reissu.

ukko.jpeg

Ukko Pakkanen
Ukko on erittäin nöyrä ja tunnollinen treenaaja! Urheilun monilahjakkuus, jonka palkintokaapista löytyy mm. kolme kreikkalais-roomalaisen painin junioreiden SM-hopeaa!
Painista saadut opit näkyy myös kentällä sillä Ukko on nopeudensa lisäksi äärimmäisen kova ja varma taklaaja, joka ei pelkää ketään.
Ukko pelasi viime kaudella ensimmäiset downinsa Vaahteraliigassa! Tänä vuonna odotetaan, että Ukko ottaa ison askeleen eteenpäin ja saa lisää vastuuta peleissä! Työnteosta se ei  ainakaan jää kiinni, kuten videosta näkyy!
Ikä: 16
Pelivuodet:2017, 2018, 2019, 2020, 2021
Pelipaikka: Linebacker
Aikaisemmat seurat: Porvoon Butchers
Paras jefumuisto: Ensimmäinen Vaahteraliigapeli
Jos joutuisit autiolle saarelle ni kenet pelaajan toivoisit joukkuuesta mukaan ja miksi: Ottaisin mukaan Sakari Siltakorven, koska sillä on hyvät jutut. Ja jos jutut loppuu, niin siinä on aika paljon syötävää.

bottom of page