TROY ROACH II BUTCHERSIN PUOLUSTUKSEN ANKKURIKSI

6.11.2016

Butchersin rekrytointi on ollut ajoissa liikkeellä ja ensimmäisenä julkaistaan puolustuksen tukimies Troy Roachin sopimus.

 

22-vuotias yhdysvaltalainen on Grambling Staten kasvatti, joka pelaa Yliopistojen toiseksi korkeimmalla tasolla (1-AA). Roach merkkautti viimeisenä vuotenaan itselleen 50 taklausta, kuusi pelinrakentajan säkitystä sekä kolme aiheutettua rähmäystä. Tämä myös huomioitiin sillä Roach valittiin 1-AA-koulujen All-American tähdistöjoukkueeseen ja kutsu kävi myös Kanadan ammattilaissarja CFLn testeihin.

 

PÄÄVALMENTAJA JIMI ROIKO

 

”Pakkohan tässä on olla tyytyväinen kun tämän tason kaveri saatiin Porvooseen pelaamaan. Troy on pelannut kovatasoisessa Grambling State Universityssä enimmäkseen sisempää tukimiestä, jota hän tulee pelaamaan täälläkin. Roachista on tarkoitus saada meidän puolustuksen moottori, joka ei hyydy. Troy pelasi High Schoolissa myös keskushyökkääjä, joten eiköhän hänet tavata myös tuolla paikalla ensi kesänä. Hän on nyt ensimmäinen import-hankinta ja eiköhän tässä päästä julkaisemaan lähiaikoina muutama "pelimies" lisää."

 

PUOLUSTUKSEN KOORDINAATTORI JAN VILKKO

 

”Kun näin Troyn highlite-nauhan ei mennyt kauan ennen kuin olin häneen yhteydessä. Troy sopii puolustuksen systeemiimme erinomaisesti ja he pelasivat Gramblingissä hyvin samankaltaisia puolustusta kuin mihin Porvoossakin pyrimme.

 

Neuvottelut sujuivat nopeasti, koska kaveri oli alusta asti halukas tulemaan juuri meille vaikka Keski-Euroopan joukkueetkin olivat hänen perässään. Tulee olemaan erittäin mielenkiintoista nähdä mitä hän saa Porvoossa aikaan. On myös harvinaista herkkua että pääsemme aloittamaan pelikirjan opiskelun vahvistuksen kanssa yli puoli vuotta ennen kauden alkua.”

Please reload