Esittelyssä: Keskushyökkääjät

27.04.17

Keskushyökkääjät eli runningbackit ovat juoksuhyökkäyksen sydän, jonka tehtävänä on kuljettaa palloa maateitse ennalta sovittua reittiä pitkin aina maaliin saakka. Pelatessa kahden keskushyökkääjän muodostelmassa toisen keskushyökkääjän tehtävänä on avustaa pallonkantajaa blokkaamalla eli työntämällä vastustajia pois tieltä. Heittopeleissä keskushyökkääjät joko ottavat heittoja kiinni laitahyökkääjien ohella tai avustavat linjamiehiä suojelemaan pelinrakentajaa. Hän/he ovat sijoittuneet pelin alkaessa joko pelinrakentajan taakse tai hänen vierelleen.
Fyysisesti keskushyökkääjiltä vaaditaan nopeutta ja voimaa. Myöskin ketteryydestä on hyötyä vastustajien välttelyssä. Linjamiesten raivatessa tilaa juoksupeleille, on keskushyökkääjän osattava nopeasti lukea sopivin reitti ja ehtiä hyödyntää tämä ennen kuin vastustajat onnistuvat tukkimaan aukot.

 

 

Butchers Ladiesissä pallonkanto vastuussa ovat viime kauden tapaan Mia Grek ja Inka Mielikäinen. Edelliskaudella kumpikin heistä oli vasta aloittanut pelaamaan ja loppu kaudesta naiset alkoivatkin väläyttelemään taitojaan kunnolla, joten tällä kaudella voimmekin odottaa heiltä vahvempia suorituksia kokemuksen lisääntyessä.

 

Nimi: Mia Grek
Syntymävuosi: 1983
Pelipaikka: RB
Pelikokemus: 1 vuotta
Mottosi kentällä: Jatkan, Jaksan vaikka väkisin
Miksi jenkkifutis?: Vahingossa :D. Haastava, fyysinen laji ja paljon kontaktia! Ennen kaikkea se on hauskaa!

 

Nimi: Inka Mielikäinen
Syntymävuosi: 1996
Pelipaikka: RB
Pelikokemus: 1 vuotta
Mottosi kentällä:
Miksi jenkkifutis?: Haastaa sekä älyllisesti että fyysisesti

 

Please reload