top of page
Aaron bryant.jpg

Butchers on tuonut puolustukseen uuden amerikkalaisvahvistuksen, 25-vuotiaan Aaron Bryantin. Isokokoinen Bryant (189 cm/107 kg) on tukimies (LB), mutta tarvittaessa hän pystyy pelaamaan useammalla pelipaikalla.

Aaron kertoo olevansa kotoisin Georgian Gordonista, mutta kasvanut hän on Atlantassa. Porvooseen miehen tie kävi Saksan kautta.

Milloin aloitit jalkapallon pelaamisen ja missä olet pelannut?

”Olen pelannut jenkkifudista 5-vuotiaasta asti. Kouluvuodet päättyivät pelaamiseen ensin Reinhardt Universityssä (NAIA), josta siirryin Georgia State Universityyn (D1).”

Yliopistouran päätteeksi Bryantille myönnettiin Burlsworth Character Award -palkinto, jolla pelaaja palkitaan erinomaisesta luonteesta ja urheilullisuudesta.

Mitä odotuksia sinulla on Vaahteraliigakaudelta Suomessa?

”Toivon tuovani joukkueellemme voittoisaa loppukautta ja että olisimme Vaahteraliigan mestaruudesta taisteltaessa suurin haastaja.”

Mitä tiedät Suomesta?

”En oikeastaan ​​tiedä Suomesta mitään muuta kuin sen, että se on yksi maailman onnellisimmista maista!”

Terveisiä faneille

”Kiitos, että olin tervetullut, olen iloinen saadessani olla täällä!”

Aaron Bryant tullaan näkemään tositoimissa jo lauantain 10.6. klo 16.30 alkavassa kotiottelussa hallitsevaa suomenmestaria Kuopion Steelersiä vastaan. Porvoossa päästään vihdoin pelaamaan aurinkoiselle Keskuskentälle ja kyseessähän on Energia-ottelu, joka tarkoittaa, että Porvoon Energia tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille. Myös Butchers-Alumneja toivotaan runsain mitoin paikalle tapaamaan vanhoja seurakavereita! Sisäänkäynti Aleksanterinkadun puoleisesta päädystä.

Welcome to our Butchers-family Aaron!

bottom of page