top of page

Amerikkalaispuolustaja Rod Sylvestre Butchersiin!

Rob Sylvestre Butchersiin.jpeg

Butchers on solminut pelaajasopimuksen 26-vuotiaan puolustajan, Rod Sylvestren kanssa.

Floridasta kotoisin oleva Rod Sylvestre valmistui NCAA 1. divisioonan Missisippi Valley Universitystä vuonna 2020. Sitä ennen hän vietti kaksi vuotta University of Central Floridassa ja vuoden Florida International Universityssä. Viimeisellä yliopistokaudellaan Rod aloitti kaikissa 11 pelissä, tehden 35 taklausta (20 solo) ja yhden syötönkatkon. Viime vuonna Rod pelasi ensimmäisen kautensa ammattilaisena Brasilian liigassa, Brazil Coritiba Crocodilesin riveissä.

Haitilaisamerikkalainen Rod on innoissaan Porvoosen tulosta ja Butchersissa pelaamisesta.

Tervetuloa Butchersiin! Kertoisitko hieman itsestäsi ja siitä miten päädyit juuri meidän joukkueeseen?

“Olen uskonnollinen, Haitilaisamerikkalainen ja NCAA 1. divisioonan mestari. Päädyin allekirjoittamaan sopimuksen Butchersiin minulle avautuneiden ja sulkeutuneiden ovien myötä. Viime vuonna pelasin ulkomailla Brasiliassa, ensimmäistä kertaa urallani.”

 

Mitkä ovat vahvuuksiasi ja miten pystyt hyödyntämään näitä Butchersissa?

“Vahvuuteni ovat laji IQ, nopeuteni, aktiiviset käteni, fyysisyyteni ja vaistomaisuus. Tiedän, että vahvuuksiani hyödyntämällä pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan.”

Mitkä ovat tavoitteesi ja odotuksesi tulevasta kaudesta?

“Tavoitteeni on voittaa mestaruus ja aina mahdollisuuden tullessa, tehdä hyviä ja isoja suorituksia.”

 

Mitä olet kuullut Suomesta?

 

“Tiedän, että Suomi on kaunis maa ja olen kuullut, että suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa. Tiedän myös, että revontulet voi nähdä siellä.”

 

Onko sinulla terveisiä faneillemme, jotka odottavat sinua jo Porvooseen?

 

“Kaikille faneille Suomessa - tulette saamaan intohimoisen pelaajan kuka rakastaa tätä lajia, ja kenellä on suuri tahto voittaa sekä kehittää hänen ympärillään olevia ihmisiä.”

 

 

Päävalmentaja Lasse Voipion kommentit:


“Rod on erittäin monipuolinen urheilija, jota pystytään käyttämään erittäin monipuolisesti puolustuksessa sekä erikoispeleissä. Alustavasti Rod hankittiin Corner Backin paikalle, mutta häntä voidaan käyttää yhtä hyvin safetynä, nickelinä, kuin outside linebackinakin. Rod tuo mukanaan fyysisyyttä ja räjähtävyyttä, sekä tinkimättömän työmoraalin. Olen varma, että Rod yhdessä Zachin kanssa tulee aiheuttamaan päänvaivaa sekä painajaisia vastustajien pelinrakentajille ensi kesänä.”

 

Welcome to Porvoo, Rod. Can’t wait to have you!

bottom of page