top of page

Brandon Gwinner jatkaa pelinrakentajana!

Brandon_sign.jpeg

Porvoon hyökkäyksen kapellimestarina kaksi kautta toiminut QB Brandon Gwinner on allekirjoittanut jatkosopimuksen. Gwinner on toinen jatkosopimuksen tehnyt ulkomaan vahvistus viime kauden kultajoukkueesta.

 

Gwinner mahdollisti omalla osuudellaan mestaruuden Butchersille onnistuen viime kesänä äärimmäisen hyvin Butchersin vahvan laitahyökkääjäkaluston kanssa. Kun mies itse oli halukas jatkamaan, niin tottakai se on seurallekin merkittävä asia, kun tuntee import-pelaajan entuudestaan. Viime kauden tilastotkaan eivät jättäneet kylmäksi, sillä mestaruuteen johdattamisen lisäksi Gwinner oli myös runkosarjan pelinrakentajaykkönen tilastojen valossa. Myöskään Vaahteramaljassa Brandon ei pettänyt, vaan johdatti Butchersin mestariksi heittäen 3 TD:tä, heittoprosentin ollessa yli 63. Kokenut Gwinner on aina luottanut myös omaan juoksukykyynsä, sillä tarvittaessa mies pinkoo pallon kanssa itse usein joko uusiin yrityksiin tai aina maalialueelle asti.

 

Kysyimme Brandonilta, mikä sai miehen vielä palaamaan kolmanneksi kaudeksi peräkkäin Porvooseen, sekä mitä me voimme odottaa häneltä, entä hän tulevalta kaudelta.  

 

-Syitä paluuseeni on monia, mutta pääsyynä on se, miten mukavaksi tunnen oloni sekä joukkueen, että organisaation keskuudessa. Mukavuuden tunne sinua ympyröivien ihmisten parissa on minulle ja kaikille ulkomaan vahvistuksille erittäin tärkeää, kun pelataan poissa kotoa Euroopassa.

 

-Voitte odottaa näkevänne vahvemman ja nopeamman, paremman urheilijan, jolla on sama asenne, kuin mitä minulla on ollut joka vuosi. Tulen olemaan parempi mies ja parempi johtaja!

 

-Odotukset tulevalle kaudelle eivät muutu. Meidän on otettava kausi haltuun peli peliltä ja pelattava sydämellä ja uhrautuvasti. Tulemme olemaan joukkue, jonka kaikki haluavat voittaa, mutta jos me olemme hyvin valmistautuneita ja sydämellä mukana, tulemme uusimaan mestaruutemme.

 

-Faneille haluaisin sanoa, että te olitte iso osa menestystämme viime kaudella, joten tarvitsemme teitä nyt kauden alusta loppuun asti. Lopputuloksesta huolimatta, olkaa aina ylpeitä meistä ja niitä taisteluista, joiden ansiosta aiomme uusia suomenmestaruuden.

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: Ei sitä tarvinnut kovin pitkään miettiä, kun tarjoutui mahdollisuus tuoda kaudelle 2024 takaisin viime kauden suomenmestaripelinrakentaja. Brandonin osuutta ja merkitystä meidän viime kauden mestaruuteen ei voi liikaa korostaa. Brandon oli viime kaudella liigan paras QB ja ensi kaudelle odotukset ovat vähintään yhtä korkealla. Uskon, että Brandon tulee olemaan vieläkin parempi ja tulemme näkemään monipuolista ja viihdyttävää jenkkifudista Butchersin hyökkäykseltä läpi kauden. Ei tässä voi kuin myhäillä tyytyväisyyttään, sillä meillä alkaa nyt olemaan hyökkäyksessä palikat aika pitkälti paikallaan. Tähän kun lisätään vielä yksi ”skillijenkki”, niin meillä on paketti kasassa. 

 

Happy to have you back Brandon!

bottom of page