top of page

Butchers sopimukseen Jose Penesumbun kanssa

Butchers on allekirjoittanut sopimuksen 20-vuotiaan Jose Penesumbun kanssa. Vaasa Royalsista täksi kaudeksi Porvooseen siirtyvältä Joselta odotetaan isoa roolia niin puolustuksessa kuin erikoisjoukkueissa. Lahjakkalla urheilijalla on kaikki valmiudet tehdä ensi kaudella isoja pelejä Butchersin paidassa. 

Päävalmentaja Lasse Voipio:

”Jose tuo meidän corneripelaamiseen kaivattua fyysisyyttä. Jose on erittäin lahjakas ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan täydentää erinomaisesti meidän valmiiksi jo erinomaista puolustuksen takakenttää. Josen mukaantulo mahdollistaa myös meidän amerikkalaiskaksikon hyödyntämisen paljon monipuolisemmin, kuin mitä oli alunperin suunniteltu. ” 

Josen mietteitä tulevasta kaudesta

Miksi juuri Porvoon Butchers?
Valitsin Porvoon Butchersin, koska koen, että joukkue arvostaa minun pelityyliäni ja haluavat kehittää osaamistani pelaajana.

Omat tavoitteet kaudelle?


Ensikaudella pistän kaikkeni peliin, jotta saadaan Malja kotiin. Omat tavoitteet on vähentää virheitä ja keskittyä omaan peliin. 

Odotukset Butchersin kaudesta?


Joukkueelta odotan kovatasoista suoriutumista sekä kentällä että sen ulkopuolelta.

Miten treenit ovat lähteneet käyntiin Butchersissa?
Joukkue on ottanut minut todella hyvin vastaan. Nykyiset joukkuetoverit että valmentajat ovat mukavia ja vastaanottavaisia. Treenit on mielestäni menneet hyvin minun osalta. 


Tervetuloa Porvooseen Jose!

bottom of page