top of page

Puolustaja BIKEMBE KEARNEY (DB)

BIKEMBE.jpeg

Butchers on allekirjoittanut sopimuksen amerikkalaisen puolustaja Bikembe Kearneyn (183 cm/93 kg) kanssa. 25-vuotias Kearney tulee vahvistamaan joukkuettamme takakentälle. College-vuodet mies pelasi UNC-Pembrokessa (D2) sekä Winston Salem State Universityssä (D2). Ammattilaisuransa hän aloitti Arena Footballin parissa.

Kearney kertoo, että hän on pelannut Top 3 sisäareenasarjassa Yhdysvalloissa: Indoor Football Leaguessa (IFL), National Arena Leaguessa (NAL) sekä Champions Indoor Footballissa (CIF). Ensimmäisen ammattilaiskautensa hän pelasi Omaha Beefissä CIF:ssä, entisen NFL-pelaaja Marvin Jonesin valmennuksessa. Tämän jälkeen hän siirtyi NAL:n San Antonio Gunslingerseihin ja viime kauden hän edusti Tucson Sugar Skullseja IFL:ssä.

- Rakastan jenkkifutista ja omaan korkean fudis IQ:n. Peliälyni on erinomainen ja haluan myös jakaa omaa lajitietouttani eteenpäin nuorille pelaajille. Bikembe Kearney kertoo myös odottavansa ensi kaudelta Butchersin puolustuksen toimivan kuin kone. - Haluan olla johtava pelaaja, odotan sujuvaa kommunikointia, jonka avulla ennen kaikkea voitamme pelejä!

Kysymykseen mitä tiedät Suomesta, Bikembe vastaa tietävänsä, että suomalaiset rakastavat kahvia. Hän tietää myös, että suomalaiset ovat erittäin mukava kansa ja että suurin osa Suomen pinta-alasta on metsää.

Päävalmentaja Lasse Voipio odottaa näkevänsä kovaa pelaavan vahvistuksen Porvoossa.

-Bikembe on kovaa iskevä ja erinomaisesti liikkuva puolustuksen takakentän pelaaja, jota pystytään tarvittaessa käyttämään myös laitahyökkääjänä (WR). Miehen lempinimi on "Hitstick", joka kertonee herrasta kaiken olennaisen. Bikembellä ei ole vielä kokemusta Euroopan kentiltä, joten intoa ja näyttämisenhalua tuntuu ainakin riittävän.

-Bikembe tulee pelaaman ensi kesänä lähtökohtaisesti nicklen ja safetyn pelipaikoilla. Koska kyseessä on monipuolinen pelaaja, häntä tullaan varmasti käyttämään juuri siellä missä hän voi parhaiten auttaa joukkuettamme menestymään, mutta ensisijaisesti hänet tuodaan vahvistamaan meidän puolustustamme.

Lopuksi Bikemben terveiset Butchersin seuraajille: Valmistautukaa ympäri kenttää lentävään, kovaa iskevään sekä pallonriistoja tekevään puolustukseen! Goooo Butchers!!!!!

Warmest welcome to Butchers, Bikembe!

bottom of page