top of page

Butchers on tehnyt jatkosopimuksen pelinrakentaja Brandon Gwinnerin kanssa

Butcers - Steelers-21.jpg_img=smaller.jpg

Kuva: Jari Turunen

but_Gwinner_B.png

Kuva: Studio Lindell

Porvoon Butchers on tehnyt jatkosopimuksen yhdysvaltalaisen pelinrakentaja Brandon Gwinnerin kanssa.  Gwinner siirtyi kaudeksi 2022 Porvooseen Vaasasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä Vaahteraliigakautta edustaen Wasa Royalsia. Tuleva kausi on siis Brandonille jo 4. Vaahteraliigassa.

 

Vasta 25-vuotias Gwinner on iästään huolimatta jo kokenut pelimies maailmalla, sillä hän oli ennen Suomeen saapumistaan ehtinyt pelata mm. Australian Brisbanessa sekä Turkissa (Yeditepe Eagles). Myös Puolan liigasta on muutaman pelin verran kokemusta.

Suomessa Brandon Gwinner tunnetaan paitsi vahvasta heittokädestään myös vahvana juoksijana pallon kanssa. Gwinner on pelannut Vaahteraliigassa kolmen kauden aikana koronavuosien takia hiukan normaalia vähemmän otteluita (26), joissa hän on heittänyt yhteensä 40 touchdownia ja juossut itse 23 kertaa maaliin.

Butchers-leirissä ollaan luonnollisesti erittäin iloisia Gwinnerin kaltaisen johtavan pelaajan jatkosta. Joukkueessaan pidetty pelinrakentaja Gwinner tuntee Vaahteraliigan ja Butchers tuntee Gwinnerin, joten tulevaisuudesta voidaan odottaa valoisaa Porvoossa.

Mitä mieltä Brandon itse on paluustaan mustakultaisiin?

”Tuntuu mahtavalta päästä takaisin Porvooseen! Innolla odotan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja mitä voimme saavuttaa.”

Mitä odotuksia sinulla sitten on tulevasta kaudesta?

”Odotukseni ovat korkealla. Meillä on niin paljon nuoria lahjakkaita pelaajia, jotka kehittyvät vauhdilla ja tulevat olemaan entistäkin parempia. Näyttää siltä, että lähes koko viime kauden joukkue jatkaa Porvoossa ja lisäksi tulemme saamaan muutamia hyviä lisävahvistuksia. Viime kausi ei sujunut kuten halusimme ja odotimme, mutta olemme todella nälkäisiä, joten totta kai minulla on korkeat odotukset tulevasta kaudesta.”

Minkä Vaahteraliigajoukkueen kohtaamista eniten odotat ensi kesänä?

”Joukkue, jonka kohtaamista odotan eniten, on Kuopion Steelers. He ovat kolminkertaisia suomenmestareita ja paras joukkue liigassa. Heillä on hyvä valmennus sekä hyvät pelaajat, mutta nyt on aika Suomen parhaan joukkueen vaihtua!”

bottom of page