top of page

Henri Sinisalo ja Lassi Minkkinen Butchersiin!

Butchersin suomalaisosasto laajenee, kun Lassi Minkkinen ja Henri Sinisalo siirtyvät kultamustiin. Minkkinen, joka on potkupelien erikoispelaaja, tulee vahvistamaan Butchersia Vantaan TAFTista. Sinisalo tulee osaksi Butchersin puolustuslinjaa ja on varmasti monille jo entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi Porvoossa kaudella 2021. Molemmat pelaajat tuovat Butchersiin agressivisuutta sekä taitoa.

Tässä Lassi Minkkisen mietteitä ja kommentteja:

“Aikaisemmat kaudet olen edustanut Vantaan Taftia ja jokaisella kaudella mitä pelasin hoidin kikkerin ja puntterin roolit ja muuten pelipaikkoina ehti olla RB,TE,OL ja DL, jota myös valmensin viime kauden. Itse tunnistaudun vahvasti joukkuepelaajaksi. Tarkoitus on voittaa ja kyseessä on joukkuepeli ei yksilölaji. Olen aina valmis tekemään mitä joukkue tarvitsee ja valmennus käskee. Välillä se on tarkoittanut itselle vähän eksoottisiakin pelipaikkoja ja rooleja.

Porvooseen tulin Nousiaisen Nikon pyytämänä ja alunperin oli puhetta jo ennen viime kautta. Tälle kaudelle, kun Vantaa kaatui, pääsin jo ensimmäisistä syksyn harjoituksista lähtien hyvin Butchersin porukkaan mukaan. Loppujen lopuksi valinta ei ollut kovin vaikea. Porvoossa on todella hyvä pelaajarunko, sitoutunut porukka sekä erittäin hyvä valmennus ja organisaatio, joka toimii todella ammattimaisesti tehden pelaajien keskittymisestä pelaamiseen helppoa.

Faneille haluan sanoa näin: Tulkaa peleihin kannustamaan sillä uskon, että Porvoossa nähdään kesällä erittäin viihdyttävää jenkkifutista, josta ei ainakaan vauhtia puutu!”

 

Henri Sinisalon ajatuksia seuraavaksi:

 

“Olen 24-vuotias MLB (keskitukimies) ja aloittanut pelaamisen Hyvinkäällä vuonna 2013. Viihdyin Hyvintäällä vuoteen 2020, josta välivuoden kautta siirryin Porvooseen ensimmäiseen Vaahteraliiga-kauteen. Viimeiset pari vuotta pelasin Vantaan TAFTissa, josta hain lisää kokemusta. 

 

Miksi Porvoo? Nyt tuntui siltä, että on aika siirtyä isoon liigaan. Porvoo tuntui hyvältä valinnalta, koska siellä on itselle tuttuja pelaajia vuosien takaa ja pelaaminen onkin kulkenut omassa suvussa mukana jonkin aikaa. Odotan innolla, että pääsen pelaamaan Porvoo-fanien edessä - tulkaa katsomaan miten Suomenmestarit pelaavat!”

Päävalmentaja Lassi Voipion kommentit:

 

“VIhdoinkin meillä on potkupelien erikoispelaaja, joka keskittyy käytännössä täysin potkupeleihin. Lassin jalka riittää jo tässä vaiheessa treenikautta yli 40 jaardin kenttäpotkumaaleihin päivän kunnosta riippumatta ja oletus on, että kaudella onnistuu 50 jaardia, jopa ylikin. Dedikoidun potkaisijan etuna peleissä on se, että kun potkaisijan ei tarvitse pelata muilla pelipaikoilla, hän on aina tarvittaessa niin sanotusti "tuoreena" ja potkujen tarkkuus on kaikissa pelin vaiheissa hyvällä tasolla. Hyvä potkaisija mahdollistaa meille paljon agressiivisemman hyökkäysstrategian niin halutessamme.

 

Henkka pelasi meillä Porvoossa kaudella 2021 ja silloin päätyi pelaamaan pääasiassa puolustuksen linjaa. Tuon kauden jälkeen siirtyi divareihin pelaamaan kolmeksi vuodeksi ja nyt tekee paluun vaahteraliigaan ja taistelee aloittavan keskitukimiehen paikasta. Henkka tuo meidän tukimiehistöön paljon kaivattua kovuutta ja aggressiivista pelityyliä, sellaista perinteisempää MLB -työskentelyä, mutta kuitenkin modernilla twistillä. Uskon vahvasti, että tämä tulee olemaan se kausi kun Henkka breikkaa isosti vaahteraliigassa. Mielenkiinnolla odotan näkeväni hänen otteitaan kesällä.”

Tervetuloa Porvooseen ja kultamustiin, Lassi ja Henri!

bottom of page