top of page
Jere_sign.jpg

Jere Paananen palaa Vaasasta!

Puolustuksen takakentän kokenut porvoolaiskasvatti Jere Paananen palaa Butchersiin. Jere siirtyi vuosi sitten Wasa Royalseihin, mutta viime kaudesta tuli vaikea heti ensimmäisessä ottelussa tulleen nilkkavamman takia. ”Nyt nilkka tuntuu hyvältä ja pystyn treenaamaan jo normaalisti”, kertoo Jere.

 

Paananen on v. -97 syntynyt porvoolainen, mutta iästään huolimatta hänellä on jo pitkä liigakokemus, sillä tuleva kausi tulee olemaan peräti 10. Vaahteraliigassa. Paananen pelasi upean kauden kesällä 2021, joten parhaimmillaan terveenä ollessaan Jere tulee olemaan iso vahvistus joukkueelle. Juniorisaavutuksina mainittavia ovat U17 Pohjoismaiden mestaruus sekä kaksi U19 Suomen mestaruutta (2015 ja 2016). Peliälyä on hiottu vuosien varrella pelikenttien lisäksi mm. perheessä, sillä myös isoveli Roni on Butchersin kasvatti ja monivuotinen puolustuksen linjamiehemme. Nyt veljekset pääsevät taas pukemaan samanlaisen peliasun päällensä. Tulevaa kautta Jere odottaa tietenkin innolla.

”Ihanaa olla back! Oli helppo valinta tulla takaisin syntymäkaupunkiin pelaamaan. Joukkue on täynnä junnuajoilta asti pelanneita kavereita. Mihinkään muuhun ei voi tyytyä kuin mestaruuteen! RUN IT BACK!”

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: Mahtavaa saada Jere takaisin Butchersiin. Jere on monipuolinen pelaaja, jonka voi laittaa yhtä hyvin puolustuksen takakentälle, kuin tukimieheksikin. Tarvittaessa taittuu myös heittoryntäys puolustuksen linjasta. Jere tuo mukanaan lisää syvyyttä ja vaihtoehtoja puolustukseemme ja pystymme yhä paremmin valmistautumaan erilaisia hyökkäysysteemejä vastaan.

 

Tervetuloa kotiin Jere!

bottom of page