top of page

Kauden 2024 edustusjoukkue rakenteilla,
Lasse Voipio jatkaa mestarijoukkueen päävalmentajana

Porvoon Butchersin huikea kausi 2023 on koko seuran yhteisiä päättäjäisiä vaille taputeltu ja katseet on jo suunnattu kohti ensi kautta. Pitkään jahdatun mestaruuden lieveilmiönä saattaa joskus tulla eteen tilanne, että paletti on rakennettava kokonaan uudestaan, mutta Butchersin toimivassa ja osaavassa valmennusryhmässä on kauden päättymisen jälkeen tapahtumassa onneksi vain vähän muutoksia. Päävalmentajana jatkaa Lasse Voipio, joka todennäköisesti ottaa harteilleen tuplaroolin jatkossakin toimien myös puolustuksen koordinaattorina.

Butchersin valmistautuminen mestaruuden puolustamiseen kaudella 2024 aloitetaan uuden hyökkäyksen koordinaattorin metsästyksellä 

Merkittävin muutos valmennusryhmän kokoonpanoon on hyökkäyksen koordinaattori Kristian Lindin päätös vetäytyä valmennustehtävistä ja siirtyä nauttimaan elämästä jenkkifudiksen ulkopuolella. Uuden koordinaattorin etsintä on käynnistetty ja alustavia keskusteluja muutamien mahdollisten koordinaattorivaihtoehtojen kanssa onkin jo käyty. Mikäli tehtävään on halukkaita henkilöitä, joihin ei olla osattu olla (vielä) yhteydessä, niin mielenkiintonsa tehtävään voi ilmoittaa päävalmentaja Lasse Voipiolle (lasse.voipio@gmail.com / 050 4774082). Uusi koordinaattori julkaistaan heti, kun soveltuva henkilö on tehtävään kiinnitetty. Myös pelipaikkavalmentajia etsitään aktiivisesti lisää sekä hyökkäykseen, että puolustukseen, joten mikäli mikä tahansa valmennusrooli kiinnostaa, voi olla rohkeasti yhteydessä päävalmentajaan.

Hyökkäyksen valmentajista mukanaolonsa ovat vahvistaneet Pasi Lautala, Juha Lampinen sekä Jari Mononen. Puolustuksen valmentajina jatkavat Niko Nousiainen sekä Marko Luoma. Erikoisjoukkueiden koordinaattorina sekä apuvalmentajana jatkaa Mikko Vento.

katse_ens_kauteen.jpeg
0S8A0634 (1)_edited_edited_edited_edited

Butchersin edustusjoukkue aloittaa kauteen 2024 valmistautumisen 15.11.2023 klo 19.30
Uusimaa Areenalla avoimilla treeneillä

Päävalmentaja Voipio toivottaa kaikki tervetulleiksi mukaan marraskuussa alkaviin joukkuetreeneihin.
”Joukkueeseen etsitään uusiakin pelaajia eli mikäli pelaaminen Butchersissa ensi kaudella kiinnostaa, paras tapa päästä osaksi joukkuetta, on tulla mukaan treeneihin tutustumaan toimintaan, sekä esittämään omat taitonsa. Aloituksen paikkoja on kaikilla pelipaikoilla tarjolla, joten jos halukkuutta taistella pelipaikoista löytyy, on mahdollista pelata itselleen paikka ensi kauden aloittavaan kokoonpanoon.” 

”Mikäli on kysyttävää valmentamisesta tai pelaamisesta Butchersissa, voi asiasta olla yhteydessä sähköpostilla, Whatsappilla, puhelimella, tekstarilla, Facebookin kautta tai vaikka Instagramissa, mikä vain itselleen parhaiten sopii”, sanailee Voipio.

Yhteystiedot:

lasse.voipio@gmail.com

puhelin/Whatsapp: +358504774082

Instagram: @coachvegaz

bottom of page