top of page

Kokenut Lauri Tihula hyökkäyksen linjaan

Jatketaan uusien Vaahteraliigapelaajien esittelyä, kun Kuusaalta kotoisin oleva hyökkäyksen linjamies Lauri Tihula siirtyy Porvooseen Kotka Eaglesista. Tihula on aloittanut lajin Kouvola Indiansin junioreista jo v. 2006, joten pelikokemusta on kertynyt eri sarjatasoilta ja kaupungeista, kuten Hämeenlinnasta, Kuusankoskelta ja Kotkasta. Laurin myötä Butchers saa entistäkin enemmän kokemusta joukkueen jo ennestäänkin pätevään OL-ryhmäänsä.

 

Porvoon on huomioinut miehen aikaisempinakin vuosina, mutta nyt näyttää tulleen hiukan apuja seuran ulkopuoleltakin.

-Elämäntilanteeni takia asuinpaikkakunnaksi valikoitui Porvoo ja senkin takia Butchers tuntuu vähintään luonnolliselta ratkaisulta. On hienoa päästä sellaiseen organisaatioon, jolla on pitkä ja menestyksekäs historia jenkkifutiksen parista ja jossa pelipaikat ovat kestäneet isältä pojalle. Valmennus on ammattitaitoista ja valmentajien neuvot ovat tässäkin ajassa jo kehittäneet omaa pelaamistani todella isosti. Tätä ammentamalla kehitys on taattu myös jatkossa, sanailee tuore porvoolainen.

 

Hurtilla huumorilla höystetty ”Tihis” on jo oppinut tuntemaan kauniin postikorttikaupunkimme.

-Kesäisin Porvoo on hienoimpia kesäkaupunkeja, mitä olen nähnyt ja kesän tullessa koko kylä puhkeaa jenkkifutiksen muotoiseen kukkaan ja keskuskentän katsomon yleisömäärä on jotain todella vaikuttavaa. Uskon ja toivon, että sama tulee jatkumaan myös tulevan kesän aikana, jolloin saadaan hyvää mölinää piippuhyllylle asti.

 

Butchersissa ollaan kyllä kokeneista kolmekymppisistä enemmän kuin mielissään!

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: Lauri on erinomainen vahvistus meidän hyökkäyksen linjamiehistöön. Laurin työskentelyssä näkyy selvästi, että pelikokemusta löytyy. Hän on erittäin monipuolinen, hyvin blokkaava, loppuun asti pelaava linjamies, joka tulee olemaan merkittävässä roolissa O-linjassa ensi kesänä. Me yritettiin houkutella Lauria Butchersiin jo viime kaudeksi, joten olen erittäin tyytyväinen, että tälle kaudelle hän vihdoin otti kutsun (ja haasteen) vastaan.

 

Jos haluat oppia miehestä lisää ja lukea sanavalmiin linjajyrän hulvatonta haastattelua kesältä 2020, kannattaa laittaa popparit tulille ja klikata http://kotkaeagles.fi/2020/08/07/perjantaipelaaja-lauri-tihula/

Tervetuloa Porvooseen Lauri!

bottom of page