top of page
Seppänen_sign.jpeg

Mikko Seppänen jatkaa!

Tänään 30-vuotissyntymäpäiviään viettävä Butchersin kokeneempaa kaartia edustava Mikko Seppänen on tehnyt kasvattiseuransa kanssa jatkosopimuksen. Laitahyökkääjänä (WR) Vaahteraliigassa ansioitunut Seppänen tunnetaan myös monipuolisena ns. ”all around”-pelaajana, joka tarvittaessa pelaa siellä, mihin valmennus hänet asettaa. Viime kaudella Mikko pelasi ”rissun” paikan lisäksi erikoisjoukkueissa ollen ensisijaisesti lisäpisteiden potkaisija sekä punttaaja. Uransa ajalta hyökkäyksen linja taitaa olla lajin ainoa pelipaikka, jossa häntä ei olla 8 vuoden aikana lainkaan nähty, jos muutamaa downia ”long snapperina” ei lasketa.   

 

Sen sijaan kahdeksan Vaahteraliigakauden aikana varmakätinen Mikko on nähty etenevän reippaalla tahdilla viheriöllä, keräten melkoisen määrän jaardeja vuodesta toiseen. Ari Tuuli-trophyksi kutsuttu SAJL:n Vuoden etenijä-kiertopalkinto (Vaahteraliigan eniten jaardeja keränneelle kotimaiselle pelaajalle) on päätynyt Seppäselle utopistisesti näinä kaikkina 8 peräkkäisinä liigavuosina 2016-2023. Seppänen on myös tullut valituksi Vaahteraliigan All Stars-miehistöön kolmelta eri pelipaikalta yhteensä 8 kertaa (WR 6), (KR 1), (P 1).

 

Maajoukkuepaidassa Mikko on esiintynyt 2016 vuodesta alkaen 13 kertaa. Plakkarissa on myös kolmet EM-kisat, joista tuomisina viime syksyn EM-hopean lisäksi kaksi EM-pronssia. Suomen mestaruuden jahtaaminen on kuitenkin toiminut valtavana motivaattorina tähän asti. Nyt samalla tiellä jatketaan, sillä Mikon koruton kommentti jatkosta oli: ”Ainoa tavoite on uusia Suomen mestaruus.”

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: ”Valtava paine hartijoilta putosi, kun Mikko vahvisti jatkavansa Butchersissa ensi kaudella. Mikko on vuosia ollut hyökkäyksemme selkäranka ja pelaaja, joka pystyy yksin ratkaisemaan pelejä omalla tekemisellään. Jenkkifudiksessa ei ole pelipaikkaa, johon Mikkoa ei voisi laittaa. Hän on vuosien ajan tehnyt pelejä niin hyökkäyksessä, puolustuksessa kuin erikoispeleissäkin. Mikko on joukkueen kiistaton johtaja ja on mahtava saada Mikko takaisin joukkueen vahvuuteen”, päättää Voipio.

 

Hyvää Syntymäpäivää MS#11!

bottom of page