top of page

Moninkertainen Div-1 yliopistomestari Adam Cofield vahvistamaan hyökkäystä

Cofield_sign.png

Butchers lukitsee 4. amerikkalaissopimuksen, kun Kansas Cityn Lee Summit Missourista tuleva Adam Cofield (RB/WR) raapusti allekirjoituksensa sopimuspaperiin. Cofield tulee vahvistamaan Porvoon hyökkäystä taitopelipaikoille ollen käytettävissä sekä keskushyökkääjänä että laitahyökkääjänä.

 

Tulemme tapaamaan erittäin mielenkiintoisen kaverin, sillä kolme ensimmäistä College-vuottaan 26-vuotias Cofield pelasi North Dakota State yliopistossa, voittaen 3 kertaa peräkkäin FCS National Championships Div-1 mestaruuden (2017, 2018 ja 2019). Mies merkkautti em. vuosilta tilastoihin itsellensä yhteensä 38 peliä, 300 kantoa, 1542 jaardia (5.1 ka) ja 19 TD:tä. Viimeisen yliopistokautensa Adam vietti Western Kentucky Div-1 FBS yliopistossa. Hän pelasi kaikissa 14 pelissä, keräten 373 juoksujaardia 81 kannolla sekä 22 kiinniotolla 176 jaardia.

 

Syksyllä 2022 Adam allekirjoitti sopimuksen Toronto Argonautsin kanssa ja harjoitteli heidän kanssaan toukokuuhun 2023 asti, mutta ei päässyt pelaamaan virallisessa CFL-ottelussa.

High Schoolissa Adam oli kauden 2015 päätteeksi All-State First Team-lineback ja Defensive Player of the Year. Tuore vahvistuksemme on juossut myös koulun yleisurheilujoukkueessa 100 m suoran aikaan 10.80.

 

Adamin isä Tim (LB), pelasi 4 vuotta NFL:ssä (Chiefs, Jets ja Bills) sekä 6 vuotta CFL:ssä, jossa hänet valittiin kolme kertaa CFL All Starsiin, joten geenien pitäisi ainakin olla Adamilla kunnossa.

 

Adam lähettää iloisen tervehdyksen Butchers-perheelle, kertomalla, että hänen vahvuuksiaan ovat pelikäsitys, kärsivällisyys sekä räjähdysherkkyys etenkin heittopeleissä.

- En tiedä Suomesta paljoa, mutta odotan jo innolla tulevaa matkaa. Tavoitteenani on tuoda mukanani taitoa sekä luoda uusia, mutta myös vaalia joukkueperinteitä.

-Me olemme perhe! Luodaan energia, joka ohjaa unelmia ja odotuksia, muotoilee Cofield.

 

Päävalmentaja Lasse Voipio:  Neljännen US-importin etsimiseen käytettiin paljon aikaa sekä energiaa. Meillä on erinomaiset kotimaiset keskushyökkääjät, sekä loistavat kotimaiset laitahyökkääjät rosterissa, joten tavoite oli löytää sellainen hyökkäyksen talentti, joka pystyy auttamaan laajalla rintamalla, usealla eri hyökkäyksen pelipaikalla. Adam sopii meidän systeemiin täydellisesti ja hän pystyy pelaamaan niin keskushyökkääjänä, wing backina, slot receiverinä, kuin wide receiverinäkin. Adam tulee olemaan kentällä käytännössä aina, kun meillä on hyökkäysvuoro, mutta pelipaikka saattaa vaihtua downien välillä. Adamin kaltainen multitalentti avaa meille taas muutaman uuden pelikirjan sivun hyökkäyksessä, sekä erikoisjoukkueissa. Jos meidän hyökkäys oli tulivoimainen viime kaudella, miettikää mitä se tulee olemaan tällä kaudella. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen valmistautumista kauden alkuun. Kolme kuukautta ja sitten mennäänkin täysillä.

THE GRIDIRON CREW: ADAM COFIELD 2022 PRO PROSPECT INTERVIEW

https://www.thegridironcrew.com/adam-cofield-2022-pro…/

 

Buchersin kausi potkaistaan käyntiin Seinäjoella pe 17.5. Ensimmäinen kotiottelu Keskuskentällä su 2.6. klo 16.30. Muistathan, että kausikortit vielä helmikuun 50€. Tilaukset 0504088192. (Otteluliput portilta 15€.)

bottom of page