top of page

Niklas Plyhm tuo lisää kokemusta puolustukseen

Plyhm_sign.jpeg

Puolustuksen monitoimimies Niklas ”Nikke” Plyhm on 36-vuotias ja pelannut useammassa joukkueessa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Alun perin Vaasa Dogsissa aloittanut Plyhm siirtyi v. 2015 Helsinki Wolverinesiin, jonka jälkeen hän on edustanut vielä kahta muuta helsinkiläisseuraa (Roosters ja ECG), ennen siirtymistään nyt Butchersiin.

 

Miksi Porvoon Butchers? – Asko Pajusen kanssa juteltiin, että vedetään yksi ”vika” kausi yhdessä, joten tässä sitä ollaan. Ja olen ollut todella tyytyväinen tähän valintaan. Nikke kertoo olevansa ”vanha veteraani”, jolla on kokemusta monelta puolustuksen pelipaikalta (DE, LB, S). Kuten koko joukkue, myös Nikke itse uskoo pystyvänsä auttamaan joukkuetta monella tapaa, tavoitteena mestaruuden uusiminen.

 

Terveiset faneille? – Tulkaa matseihin pitämään ääntä, niin näette samalla Suomen kovimman puolustuksen puolustamassa mestaruutta kesällä!

 

Butchers on vuosikaudet tehnyt nuorennusleikkauksia ja lähtenyt rohkeasti erittäin nuorilla oman kylän kasvateilla haastamaan vastustajia. Nyt ollaan uuden edessä, kun haastamisen sijaan lähdetään mestareina ”estradille” ja mestaruuden puolustajiksi ollaan saatu myös kokeneempaa kalustoa tuomaan joukkueeseen lisää leveyttä ja kypsyyttä nuorison tueksi. Sitoutumista ja intohimoa unohtamatta.

 

Mielissään on myös päävalmentaja Lasse Voipio: - Nikke on monipuolinen ja kokenut pelaaja. Nikke pelasi mun puolustuksessa ECG:ssä 2019 sekä 2020, pelaten niin safetynä, LB:nä, kuin puolustuksen endinäkin. Nikken vahvuus on peliäly ja pelin lukutaito, jotka ovat vain kehittyneet vuosien varrella. Hän suhtautuu peliin intohimoisesti ja pystyy omaksumaan juuri sen roolin joukkueessa, jolla pystyy parhaiten auttamaan joukkueen menestymistä. 

 

Tervetuloa Porvooseen Nikke! 

bottom of page