top of page

NIKO NOUSIAINEN VAHVISTAA VALMENNUSTIIMIÄ

01e5f9b3-46e3-40dd-9da0-59c06d99cde7.JPG

Butchers on jatkanut valmennustiiminsä vahvistamista.
Tuorein tulokas on Hyvinkäällä asuva, pian 28 vuotta täyttävä Niko Nousiainen, jolla on nuoresta iästään huolimatta jo yli 10 vuoden kokemus lajin parista.
Pelaajauransa Niko vietti puolustuksen puolella (DT/DL), joten valmennusurakin on käynnistynyt puolustuksen linjan parissa.
Butchersin lisäksi Niko valmentaa tälläkin hetkellä U19 maajoukkueen puolustuksen linjaa.
Porvooseen Nousiainen siirtyy Vantaan Taftissa, jossa viime kaudella valmensi niin ikään puolustuksen linjamiehiä.

Tervetuloa Porvooseen Niko, kerro hiukan taustastasi jenkkifutarina.

-Kiitos paljon! Siistiä olla mukana. Pelaajauran aloitin v. 2012 Vantaan TAFTissa, josta siirryin 2016 talvella Wolvoihin (Helsinki Wolverines). Saman kauden offseasonilla sain kuitenkin sopimuksen Sveitsin pääsarjasta Basel Gladiatorsista, jossa päästiin finaaliin asti, mutta valitettavasti hävittiin se. Sveitsistä palasin vielä Wolvoihin. Loukkaantumisen takia siirto Ruotsin pääsarjaan jäi tekemättä.

Viimeisen kauten pelasin v. 2021 Lohjan UNC:ssa  (United Newland Crusaders), jossa kauden ensimmäisessä pelissä loukkasin sen verran pahasti polveni, että peliura oli siinä. Junnumaajoukkueessa ehdin pelata, mutta miesten puolella homma ei edennyt maju-ringistä loukkaantumisten takia pelaamiseen asti.

 

Miten sitten päädyit Porvooseen valmentajaksi?

Lautalan Pasin kanssa on ollut valmennusaiheesta juttua ja Porvooseen halusin juuri siksi, että täällä on paljon valmennettavia linjamiehiä ja treeneissä hyvä tekemisen meininki. Pelaajilla on halu kehittyä ja etenkin voittaa.

 

Mitä odotuksia tulevan kauden osalta valmentajana?

Odotuksena tietenkin pudotuspeleihin pääsy ja sitä kautta suomenmestaruus.

 

Terveiset Butchersin kannattajille?

Faneille terveisiä, että tulkaa katsomaan kesällä matseja!

Go Butchers!

Tervetuloa Butchers-perheeseen Niko!

bottom of page