top of page

Puolustuksen Jesse Vuoksenturja jatkaa Porvoon D-linjassa

Butchersin Jesse Vuoksenturja aloittaa 11. kautensa puolustuksen linjassa. Jesse vastaa hyvinkin yhtä ”importtia”, sillä Suomen maajoukkuettakin edustanut linjamies on valtavan iso palanen mustakultaista puolustusta. Yksi Jessen vahvuuksista on mm. se, että hän sitoo vastustajien pelaajia itseensä, jolloin muille Porvoon puolustajille jää enemmän tilaa ja vapautta tehdä isoja pelejä, mitkä näkyvät myös tilastoissa. ”Maailman vahvin Nalle” sai itse tilastoihinsa viime kaudella 10 runkosarjaottelussa nimiinsä yhteensä 27,5 taklausta, josta 18 sooloa 19 avustusta, sekä lisäksi 1,5 säkkiä.  

Jessellä olisi varmasti ottajia, mutta toisen polven pelimies on halunnut kuitenkin pysyä kotikaupungissaan. Miksi? - Vanhojen joukkutovereiden, kenen kanssa on pelannut jo pitkän aikaa, niin mukavahan aina niiden kanssa on kentälle mennä. Butchersissa parasta on koko joukkue. Valmennus, taustajoukot ja fanit ehdottomasti, kertoo Jesse.

 

Kysyttäessä millaisin odotuksin lähdetään puolustamaan mestaruutta, Jesse miettii, että kovia matseja on varmasti tulossa kesällä. - Kyllä se nälkä uuteen mestaruuteen on vain kasvanut.

 

Toivottavasti kentällä nähdään kesällä vahva ja ehjä ”Nalle”, joka omalla työllään siivittää joukkueen kahdeksanteen suomenmestaruuteen ja henkilökohtaisesti toiseen Vaahteramaljan voittoon. Jesse on myös junioreiden Suomen mestari sekä aikuisten EM-kisoista on plakkarissa hopea ja pronssi.

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: - Jesse on ollut vuosia yksi meidän puolustuksen johtajista ja erittäin tärkeä osa puolustuksen linjaa. Jesse on pelaajana erittäin vahva, nopea, sekä älykäs ja pystyy omalla tekemisellään muuttamaan otteluiden kulun. Jessen siirtämiseksi kentällä tarvitaan lähes poikkeuksetta enemmän kuin yksi pelaaja, joka pakottaa vastustajan sitomaan useamman pelaajan pelaamaan Jesseä vastaan.

 

-Olen erittäin tyytyväinen, että Jesse päätti jatkaa peliuraansa vielä ainakin ensi kaudelle asti. Jesse on juuri sen tyyppinen johtaja kentällä, joka saa ympärillään olevat pelaajat pelaamaan paremmin ja yrittämään aina enemmän. Jessen mukaantulon myötä meidän puolustuksen linja alkaa olemaan sellainen talenttiryhmä, että vastustajilla tulee olemaan täysi työ juosta pallon kanssa, tai tarjota pelinrakentajalleen riittävästi aikaa toimittaa pallo turvallisesti laitahyökkääjille.

JesseV.jpeg
bottom of page