top of page
TEURASTAJAT OTTELUT 2019

Miesten II-divisioona Otteluohjelma 2019

 

Kierros 1 , Lohko 2 7.6.2019

Tikkurilan urheilupuisto

TAFT  -  Teurastajat     12 - 37 (6 - 14)

 

 

Kierros 2 , Lohko 2 15.6.2019

Pallokenttä

Teurastajat  -  Mayhem    24 - 0 (12 - 0)

 

 

Kierros 4 , Lohko 2 5-7.7.2019

Pallokenttä

Teurastajat  -  BULLS       46 - 0 (16 - 0)

 

 

Kierros 5 , Lohko 2  14.7.2019 klo 13:00

Pallokenttä

Teurastajat  -  Wolverines Blue   20 - 13 (6 - 7) 

 

 

Kierros 6 , Lohko 2 21.7.2019  

Pallokenttä

Teurastajat  -  TAFT        42 - 24 (20 - 12)

 

 

Kierros 7 , Lohko 2 11.8.2019 klo 14:00

Kirkonkylän urheilukenttä

Mayhem  -  Teurastajat 

 

 

Kierros 8 , Lohko 2 16.8.2019 klo 18:30

Söderkullan kenttä

BULLS  -  Teurastajat 

 

 

Puolivälierä 23-25.8.2019

 

Välierä 30.8.-1.9.2019

 

Rautamalja 6-8.9.2019

II-DIVISOONA SARJATAULUKKO 2019

Taustaa

 

Ajatus 2 divisioonajoukkueen perustamisesta tuli Mikko Ventolta ja Mark Collierilta. Tavoitteena oli antaa mahdollisuus uransa juniori-ikäryhmän jälkeen lopettaville pelaajille jatkaa amerikkalaisen jalkapallon pelaamista, kehittyä pelaajina sekä mahdollisesti siirtyä pelaamaan miesten edustusjoukkueeseen tulevaisuudessa. 2 divisioonajoukkue tarjoaa myös mahdollisuuden entisille sekä uusille pelaajille pelata jalkapalloa muutoinkin kun SM-tasolla.

2 divisioona joukkueen, Teurastajien, selkärankana oli tarkoitus käyttää U20 joukkueen pelaajia sekä entisiä jo peliuransa lopettaneita pelaajia, tavoitteena noin 30 pelaajan rosteri. Osin tämä toteutui ja osin ei.

 

Kuten on käynyt ilmi, monesta U20 ikäryhmän pelaajasta on tullut tällä kaudella miesten edustusjoukkueen avainpelaaja ja osa on saanut muuten arvokasta pelikokemusta. Tämä on tietysti vaatinut veronsa heidän pelaamisessa Teurastajissa. Vaikka jo useamman kerran on näille sekä Vaahteraliiga- että 2 divisioonajoukkueessa pelaaville pelaajille ollut useita pelejä peräkkäisinä päivinä ja entisiä pelaajia on saatu aktivoitua vain 6-8 pelaajaa, olemme kuitenkin saaneet noin 20 pelaajan rosterin jokaiseen peliin. Ehkä ei määrältään paras mahdollinen, mutta se on ollut tarpeeksi kauden neljään ensimmäiseen peliin.

 

Kausi 2019

 

Teurastajilla on ollut hyvä alku kauteen. Joukkue pelaa samassa lohkossa (lohko 2) yhdessä Vantaan TAFTin, Sipoo / Lahti Bullsin, Rusko Mayhemin, ja Helsinki Wolverinesin kanssa. Jokaisella näistä joukkueesta on hyvä rosteri, hyvä valmennustiimi ja kannustavat fanit.

 

Game 1: Vantaan TAFT

Teurastajat matkustivat Vantaalle kauden avauspeliin pelatakseen TAFTia nuorta lupaavaa joukkuetta vastaan. Tilanne oli puoliajalla (14-6) ja 3:nen neljänneksen lopussa (14-12), mutta lopulta Teurastajat kasasivat rivinsä ja lisäsivät maalieroa TAFTiin 37-12. Mikael Järvisen syötöt, Robert Karlsson ja Kristian Natusen syöttöjen vastaanotot, Uche Nwosu juoksut sekä kova puolustus, johtajinaan Timi Nuikka, Ilari Elo, ja Aleksi Seppänen johtivat Teurastajien tien voittoon.

 

Game 2: Rusko Mayhem

Toisessa pelissä, Teurastajat kohtasivat täysin erityyppisen joukkueen. Rusko Mayhem pelaajat ovat isoja ja vahvoja ja haluavat hienontaa pallon. Valitettavasti Teurastajien puolustus oli heille iso haaste Otto Mäkisen ja Albert Aaltosen johtamana ja tuloksena Teurastajien voitto tuloksella 24-0. Hyökkäyksessä, pelinrakentaja Mikael Järvinen heitti 3 TD:tä, kaikki Robert Karlssonille.

 

Game 3: Sipoo Bulls

Kauden kolmannessa pelissään Teurastajat kohtasivat vanhan ystävänsä Bulls Sipoo/Lahti. Teurastajat eivät kuitenkaan olleet kovin ystävällisiä, koska voittivat Bullsin 46-0, mikä oli Teurastajien kauden toinen nollapeli putkeen. Puolustuksessa pelasivat Jasper Lindqvist, Rasmus Kontio, Oskari Latvia-Valkama ja Wilhelm Stigzelius. Hyökkäyksessä nähtiin TD juoksut Uche Nwosulta, Isaac Marshallilta sekä Mikael Järviseltä.

 

Game 4: Wolverines Blue

Tämä peli oli välienselvittely kahden voittamattoman joukkueen välillä panoksena mahdollinen Playoff-kotikenttäetu. Wolverines Blue oli voittanut vastustajansa varsin tehokkaasti ja odottivat voittavansa myös Porvoossa. Teurastajat, ohuella 18 pelaajan rosterilla (pelin lopussa vain 13 pelaajaa loukkaantumisten takia), kuitenkin osoitti, että Porvoon joukkueet ovat aina olleet tunnettuja sitkeydestään ja sisustaan, ylsivät 20-13 voittoon. 

Tämän pelin teki vielä vaikeammaksi se että Teurastajilta puuttuivat heidän molemmat pelinrakentajansa ja pelinrakentajana aloitti laitahyökkääjä Robert Karlsson. Karlsson, ovela veteraani, joka pystyi tekemään hyviä pelejä ja kerta toisensa jälkeen pitämään joukkueensa etenemässä kentällä. Puoliajalle mentäessä Wolverines Blue johti 7-6, mutta 3. neljänneksellä Teurastajat nousivat 20-7 johtoon. Isaac Marshall korvaisi pelinrakentajan Robert Karlssonin joka loukkasi heittokätensä. Karlsson ei jättänyt peliä kuitenkaan kesken vaan juoksi vielä yhden TD:n. Tämän pelin tähti oli kuitenkin Uche Nwosu, joka juoksi 168 jaardia ja teki puolustuksessa kaksi pelinrakentajan säkitystä. Ah, mikä puolustus, johtajanaan Ilari Elo, Timi Nuikka, Sakari Siltakorpi, Aleksi Seppänen ja Wilhelm Stigzelius, joka teki syötönkatkon alle minuutti ennen pelin päättymistä sinetöiden Teurastajien voiton.

 

Game 5: Vantaa TAFT

Tällä kertaa Teurastajat kohtasivat paljon paremman TAFTin joukkueen. Hävittyään tiukasti Wolverines Bluelle ja voitettuaan Rusko Mayhemin, TAFT toi A-pelinsä Porvooseen. Hyökkäyksen linjamiesten Ilari Elon, Sakari Siltakorven, Timi Pirkolan, Elias Rantasen, Timi Nuikan ja Jasper Lindqvistin blokkausten saattelemana Uche Nwosun ja Otto Mäkisen juoksupeli kulki eikä pelinrakentaja Mikael Järvisen syöttöjä pysäytetty vaan Porvoo teki pisteitä. Näitä tarvittiin koska TAFT roikkui lähellä koko pelin ajan. Teurastajista Nuikka ja Järvinen tekivät syötönkatkot ja Nwosun 2 pelinrakentajan säkitystä toivat Teurastajille voiton lukemin 42-24.

 

Eteenpäin

 

Teurastajilla on nyt 3 viikon tauko kun Italiassa pelataan nuorten U19 MM-kisat.  Suomen U19 maajoukkueessa Suomea edustavat seuraavat Teurastajat: Albert Aaltonen, Waltteri Puustinen, Timi Nuikka ja Otto Mäkinen. 

Tauon jälkeen pelataan loput runkosarjan pelit: 11.8 Rusko Mayhem ja Sipoo/Lahti Bulls (TBD). Tämä on toistaiseksi ollut miellyttävä kausi ja Teurastajat jatkavat itsensä kehittämistä ja tavoitteena pelata mahdollisimman hyvää jalkapalloa.

 

Katso HIGHLIGHTS TEURASTAJAT 2019

Teurastajat 2019

BUTCHERSIA TUKEMASSA KAUDELLA 2018
 
Lääkärikeskus.jpg

Lääkärikeskus.jpg

bottom of page