top of page

Timi Nuikka palaa Butchersiin!

Nuikka.jpeg

Butchersissa alkoi jo joulu, kun sopimusneuvotteluja on saatu ennen juhlapyhiä päätökseen. Aloitetaan paluumuuttajasta.

Tukimies (LB) Timi Nuikka antoi seuralle lahjaksi allekirjoituksensa ja näin Butchers saa pari vuotta huimaa tulosta tehneen kasvattinsa takaisin mustakultaiseen puolustukseensa.

Nuikka palaa Porvooseen EFL:n puolalaisjoukkue Wrocław Panthersista. Ensimmäin kausi ulkomailla oli huikea ja kauden päätteeksi Timi palkittiin upeasti EFL:n Defensive Rookie of the Year-pystillä.

Butchersin leirissä sopimusta pidetään luonnollisesti loistavana asiana, sillä Nuikka antoi myös lokakuun EM-finaalissa vahvaa näyttöä siitä, millaista dominointia ensi kesän Vaahteraliigassa 22-vuotiaalta tukimieheltä odotetaan. Kaudella 2022 Nuikka valittiin Vaahteraliigan Vuoden puolustajaksi. 

Vaahteramaljan voittanut kasvattiseura sai Timinkin innostumaan, kun fiiliksiä kysyttiin. 
-Fiilis tulevasta kaudesta on mitä mahtavin! En malta odottaa, että pääsen pukemaan taas Butchersin pelipaidan päälle ja pelaamaan loistavien joukkuekavereiden kanssa.
-Tavoitteena ei ole mikään muu kuin uusia Suomen mestaruus ja tulemme tekemään yhdessä joukkueen kanssa kaikkemme sen eteen!

Päävalmentaja Lasse Voipio on yhtälailla innoissaan saadessaan Suomen kovimman tukimiehen joukkueeseen.
- On mahtavaa saada Nuikka mukaan ensi kaudelle. Kyseessä on kuitenkin Euroopan tasolla ihan erityislaatuinen yksilö, jonka peliäly ja tekemisen laatu vastaa jenkki-importin tasoa. Ja kun kyseessä on vielä huipputyyppi, niin ei tässä voi kuin olla tyytyväinen.

Tervetuloa takaisin Timi!

bottom of page