top of page

Uudet tulokkaat Oskari Vattu sekä Joe Siiskonen hyökkäyksen linjaan!

Vattu_sign.jpeg

Butchers on solminut kaksi uutta sopimusta hyökkäyksen linjamiesten kanssa.

27-vuotias Oskari Vattu aloitti jenkkifutiksen Mikkeli Bouncersissa, mutta siirtyy Porvooseen Vantaalta, jossa on pelannut viimeiset 4 vuotta viidestä. Oskarilla on takanaan pelipaikkakokemusta pääasiassa hyökkäyksen linjan (OT), mutta myös puolustuksen linjan päädyistä.

 

- Viime kausi TAFTissa päättyi välieriin, siitä huolimatta etenkin hyökkäyksen linjassa koettiin onnistumisia ja sain runsaasti kokemusta tasokkaista vastustajista. Näin ollen seuraava kausi korkeammalla tasolla tuntuu oikealta ratkaisulta ja tähän Butchers oli luonnollisin vaihtoehto, sillä heillä on erittäin vakuuttava valmennustiimi sekä ihailtava ryhmädynamiikka. Syksyn ja kuluneen talven treeneihin kulkeminen Vantaalta asti on tuntunut todella palkitsevalta, kun linjatreeneissä on ollut kova taso sekä arvostettavan hyvä osallistujamäärä.

 

-Tulevalta kesältä odotan eniten korkean tason kohtaamisia kentällä ja Butchersin edelleen nostavan tasoaan menestyksekkään viime kauden jälkeen, kertoo Vattu

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: Oskari on pitkä, ulottuva ja hyvin liikkuva hyökkäyksen linjamies. Hän on jo lyhyessä ajassa todistanut olevansa mies paikallaan ja taistelee tosissaan aloittavan OT:n paikasta.

 

Toinen tuore pelaajasopimus on solmittu Kotka Eaglesista siirtyvän, 28-vuotiaan Joe Siiskosen kanssa. Pelipaikkana Joella on niinikään hyökkäyksen linja, guard tai tackle. Joe kertoo aloittaneensa pelaamisen Kouvola Indiansissa kesällä 2015.

-Pelasin Indiansissa neljä kautta. Kesäksi 2019 vaihdoin Kotka Eaglesiin, jossa pelasin viime syksyyn asti. Viime kausi päättyi harmillisesti välierätappioon, joten menestyksen nälkä tulevalle kaudelle on melkoinen!

-Kotkassa miesten joukkue hiipui historiankirjoihin ja koin, että itsellä olisi vielä pelihaluja jäljellä. Tahdoin myös päästä kokeilemaan uudestaan Vaahteraliigassa pelaamista ja Porvoossa on siihen oiva mahdollisuus.

-Treenaaminen on ollut todella antoisaa ja porukka mukavaa. Joka harjoituksesta on hyvällä fiiliksellä lähdetty kotiin.

Joe kertoo odottavansa ensi kesän otteluissa lujaa asennetta, kovaa työntekoa ja runsasta sekä äänekästä kotiyleisöä.

Päävalmentaja Lasse Voipio: Joe on pitkänlinjan ”veteraani”, jolta löytyy kokemusta useammalta sarjatasolta Suomessa. Joen pelityyli sopii täydellisesti meidän tekemiseen ja hän on erinomainen lisä meidän OG-ryhmään.

Butchersissa ollaan erittäin iloisia näiden molempien linjamiesten liittymisestä joukkueeseen.

Tervetuloa Suomen mestareiden tiimiin Oskari ja Joe!

bottom of page