top of page

Watka Hyvärinen sekä Antti Niemelä tuovat lisää leveyttä rosteriin

watka.png
niemela.png

Butchers on saanut täydennystä rosteriin ja muutamia sopimuksia sorvattua vielä loppumetreillä ennen kauden kick offia. Tässä esitellään kaksi uutta kotimaan pelaajaa molemmin puolin palloa.

 

Puolustukseen signattiin kokeneempaa kaartia edustava 34-vuotias DB Vadim ”Watka” Hyvärinen, joka on Kotka Eaglesin kasvatti ja hänellä on jo 9 vuoden kokemus kulmapuolustajan pelipaikalta, joten hänestä hyvä lisä meidän takakentän miehistöön. Watka halusi vielä jatkaa ainakin yhden kauden uraansa ja idän suunnalla Butchers vaikutti miehen mukaan sopivalta organisaatiolta jatkaa. ”Joukkueessa vallitsee hyvä henki ja meininki sekä täältä löytyy kovia pelaajia.”

” Olen myös kuullut ja nähnyt, että Porvoossa on yksi kovimmista kotiyleisöistä! Tänä vuonna tarvitsemme teitä vieläkin enemmän, kun lähdemme puolustamaan mestaruutta!”

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: Watka tuo joukkueeseen sitä paljon kaivattua kokemusta, osaamista ja rauhallisuutta, joka vanhojen veteraanipelaajien poistumisen myötä on tietyissä tilanteissa tekemisestämme puuttunut. Watkan tulon myötä meidän DB osastomme on nyt valmis ja taidollisesti syvyyttä riittää vetämään tämä kausi menestyksekkäästi läpi. Watka on kokenut kettu ja pystymme hyödyntämään häntä monipuolisesti niin puolustuksessa, kuin erikoispeleissäkin. Nyt myös meidän aloittavan kaliiperin takapuolustajien määrä on kasvanut sen verran suureksi, että voimme kesällä pelata halutessamme Nickle ja Dime miehistöillä ja edelleen rosterista löytyy pari vaihtomiestä heittää kehiin, kun tarve niin vaatii.

 

Hyökkäyksen puolelle saimme nuorempaa kaartia edustavan linjamies Antti Niemelän, joka on 24-vuotias Wasa Royalsin kasvatti, mutta siirtyi viiden Vaasassa pelatun kauden jälkeen viime kaudeksi Roostersiin. ”Nyt tuli muutto Porvooseen, joten onneksi sain tulla vielä Butchersin mukaan, vaikka näin lähellä kautta jo ollaankin”, kertoo tuore porvoolainen ja tottakai halutaan Antti edustamaan uutta kotikaupunkiaan. Erityisterveiset Antilta menee Sepolle Vaasaan.

 

Päävalmentaja Lasse Voipio: On mahtavaa saada Antti mukaan joukkueeseen. Antti on erinomainen vahvistus meidän jo valmiiksi laadukkaaseen hyökkäyksen linjaan. Antti on teknisesti lahjakas, hyvin liikkuva ja erinomaisesti blokaava linjamies. Antin mukaantulo mahdollistaa meille erilaisten linjakokoonpanojen käyttämisen erilaisiin pelitilanteisiin, joka taas antaa hyökkäyksen koordinaattorillemme vieläkin vapaammat kädet innovoida ja suunnitella erilaisia hyökkäyksiä kauden edetessä.

 

Lämpimästi tervetuloa Porvooseen Antti ja Watka!

bottom of page