top of page

Puolustaja ZACH WRIGHT (S)

WRIGHT.jpeg

Butchersin toinen amerikkalaisvahvistus on valittu. Sopimus on solmittu 24-vuotiaan puolustaja Zach Wrightin (180 cm / 92 kg) kanssa, jonka pääasiallinen pelipaikka tulee olemaan takakentällä (Safety). Yliopistouransa Yhdysvaltojen kansalaisuuden omaava Wright pelasi Idaho State Universityssä (1A). Viime kesänä Zach Wright pelasi Saksan GFL:ssä Straubing Spiders-joukkueessa porvoolaiskasvatti Kristian ”Krippe” Natusen joukkuekaverina.

Päävalmentaja Lasse Voipion mukaan Zach on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy tarvittaessa auttamaan joukkuetta molemmin puolin palloa sekä kaikissa erikoispeleissä. Ensisijaisesti Zach tulee pelaamaan Butchersin puolustuksen takakentällä, mutta hän pystyy tarvittaessa pelaamaan myös keskushyökkääjänä (RB) sekä laitahyökkääjänä (WR). Lisäksi hän on pelannut pelinrakentajan paikalla High Schoolissa, ennen kuin siirtyi yliopistossa puolustuksen puolelle.

- Olen erittäin innoissani, että saimme Zachin signattua tälle kaudelle. Viime vuonna hän pelasi Krippe Natusen kanssa GFL:ssä, joten meillä oli ensikäden tietoa herran todellisesta iskukyvystä. Zachista saimme pelaajan, joka pystyy auttamaan meitä monella rintamalla ja häntä tullaan näkemään paljon kentällä tänä kesänä, todennäköisesti juuri siellä missä pallokin on, uskoo Voipio.

 

Kysyttäessä Wrightilta itseltään, mitä odotuksia hänellä on tulevalta kaudelta, saamme kuulla hänen odottavan lukuisia voittoja sekä hienoa yhteenkuuluvuuden tunnetta, jonka ansiosta kaudesta ja kesästä tulee erinomainen. 

Suomesta mies ei tiedä vielä paljoakaan, paitsi sen, että talvet ovat kylmiä ja kesäpäivät pitkiä. Lisäksi Zachin mielestä suomen kieli kuulostaa erittäin kiehtovalta.

Zachin terveiset Butchersin seuraajille:
- Odotan innolla edustavani tätä fanikuntaa ja Butchers-yhteisöä, kuten myös suomalaisuutta saadessani vierailla Suomessa elämäni ensimmäistä kertaa. 

 

Welcome to be a Butcher Zach!

bottom of page