top of page
MESTARUUS 2023.jpg

kuva: Jari Turunen

TUOREIMMAT UUTISET

YHTEISTYÖSSÄ

OP-Uusimaa.jpg
Terveystalo-logo_RGB.jpg
tamminen.jpg
LAHI TAPIOLA UUSIMAA.JPG
JT.png
GAT11LOGO_G-Gatorade_horiz_fc_blk (1).png
Uusimaanlogo.jpg
rafaels_edited.png
Autopalvelu_edited.png
City Apartments.jpg
PESU.PNG
Hoviruoka_tunnus_rgb_iso.jpg
salpaBAR.png
WhatsApp Image 2023-04-10 at 12.12.23.jpeg

Oletko sinä seuraava ”tähtitekijämme”?

Kaipaatko uusia ystäviä?

Onko iloinen ja aktiivinen elämäntapa intohimosi?

Oletko energinen tiimityyppi, jolla on hyvät sosiaaliset taidot?

Tai sittenkin oletko mielelläsi avuksi, mutta ennemmin haluat toimia itseksesi taustalla?

 

Mahtavaa, jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, sillä olet lämpimästi tervetullut tähtitekijäksemme Butchers-perheyhteisöön!

Sitoutuminen ja vastuullisuus luovat perustan kaikelle toiminnalle Porvoon Butchersissa.

WhatsApp Image 2023-10-12 at 08.27.18.jpeg
20231014_133641.jpg

Lauantaina kaikki Porvoon Butchersin joukkueet toimihenkilöineen kokoontuivat yhteen Hamarin Nuorisoseurantalo Unkkaan juhlimaan upean kauden päätöstä erinomaisen ruuan, juoman ja livemusiikin parissa. Illan menun pääruokana oli Toffe's ravintoloitsijan valmistaman pulled porkin ympärille loihdittu menu, mikä kyllä sai juhlaväeltä paljon kiitosta.

 

Hyökkäyksen linjamies Sakari "Sakke" Siltakorpi toimi juhlien juontajana ja vetäisi vieläpä itse huikean Butchers-biisin parikin kertaa paikalla esiintyneen Sleepwellers live-bändin kanssa. Ensimmäistä kauttaan Butchersin puheenjohtajana toiminut Anne Rytilahti aloitti PJ-pestinsä vuosi sitten osallistuen ensimmäiseksi SAJL:n Srategiapäiville. Siellä kävi ilmi, että eräs seinäjokelainen vanha luokkakaveri kuului jo syvälle lajiyhteisöön ja hän toivotti Annen tervetulleeksi lajin pariin tokaisemalla: "Pohojalaanen nainen puheenjohtajana! Sehän tarkoittaa sitten suomenmestaruutta!" Ja näinhän siinä sitten kävi. (Porvoolainen puheenjohtajamme omaa siis pohjanmaalaiset juuret.)

 

Puheiden, musiikin ja mestaruuskakkukahvien lisäksi päättäjäisiin liittyi luonnollisesti palkintojen jakamiset, unohtamatta sitä, että tällä kaudella koko seura oli voittaja ja onnistujia löytyi laajalla rintamalla. Edustusjoukkueen mestaruuden lisäksi, Naiset pelaisivat 2-divisioona finaalissa, miesten harrastejoukkue voitti 3-divisioonan sekä junioreista meillä oli pelaajia kaikilla mahdollisilla junioritasoilla. U20 joukkue pelasi SM-sarjaa yhdistelmäjoukkueena ECG:n kanssa, tuloksena SM-pronssi.

 

Butchers on myös onnistunut kauden tärkeimmässä tehtävässä: uusien junioreiden ja seura-aktiivien rekrytoimisissa. Tämä työ jatkuu laajalla rintamalla. Viime syksynä tuore uusi hallitus asetti innokkaana tavoiteriman todella korkealle. Tavoitteenamme oli olla Suomen halutuin jenkkifutisseura ja suunta on nyt oikea. Toki meillä on ollut ennenkin upea seura, useita hienoja valmentajia ym. persoonia mukana jo ennen mestaruuttakin.


LUE KOKO JUTTU TÄÄLTÄ ->

IMG-20231015-WA0002.jpg

Porvoon Butchers ry:n syyskokous
ma 6.11. klo 18.00 Kokonhalli

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa. - Hallitus

Butchersin U17- Pohjoismaiden mestarit

Butchers U17 mestarit.jpeg

Edustusjoukkueen nuoret Zacharias Karbin, Venny Koskelainen, Caspian Kuosmanen sekä Samuel Komu voittivat U17 PM-mestaruuden Norjassa viime lauantaina. 

Välieräottelussa kaatui isäntämaa Norja lukemin

29 - 0. Finaalissa Suomi kohtasi rakkaan naapurinsa Ruotsin. Finaalin Suomi voitti lukemin 34 - 21. 

 

SAJL:n finaaliuutinen.

Kuva: Mikko Rastas

katse_ens_kauteen.jpeg

Porvoon Butchersin huikea kausi 2023 on koko seuran yhteisiä päättäjäisiä vaille taputeltu ja katseet on jo suunnattu kohti ensi kautta. Pitkään jahdatun mestaruuden lieveilmiönä saattaa joskus tulla eteen tilanne, että paletti on rakennettava kokonaan uudestaan, mutta Butchersin toimivassa ja osaavassa valmennusryhmässä on kauden päättymisen jälkeen tapahtumassa onneksi vain vähän muutoksia. Päävalmentajana jatkaa Lasse Voipio, joka todennäköisesti ottaa harteilleen tuplaroolin jatkossakin toimien myös puolustuksen koordinaattorina.

Butchersin valmistautuminen mestaruuden puolustamiseen kaudella 2024 aloitetaan uuden hyökkäyksen koordinaattorin metsästyksellä 

Merkittävin muutos valmennusryhmän kokoonpanoon on hyökkäyksen koordinaattori Kristian Lindin päätös vetäytyä valmennustehtävistä ja siirtyä nauttimaan elämästä jenkkifudiksen ulkopuolella. Uuden koordinaattorin etsintä on käynnistetty ja alustavia keskusteluja muutamien mahdollisten koordinaattorivaihtoehtojen kanssa onkin jo käyty. Mikäli tehtävään on halukkaita henkilöitä, joihin ei olla osattu olla (vielä) yhteydessä, niin mielenkiintonsa tehtävään voi ilmoittaa päävalmentaja Lasse Voipiolle (lasse.voipio@gmail.com / 050 4774082). Uusi koordinaattori julkaistaan heti, kun soveltuva henkilö on tehtävään kiinnitetty. Myös pelipaikkavalmentajia etsitään aktiivisesti lisää sekä hyökkäykseen, että puolustukseen, joten mikäli mikä tahansa valmennusrooli kiinnostaa, voi olla rohkeasti yhteydessä päävalmentajaan.

LUE KOKO JUTTU TÄÄLTÄ ->

Butchers-kasvatti Luukas Eerola ratkaisi jälleen!!!

Suomen U19-maajoukkueen EM-pronssipelistä Tanskaa vastaan muodostui lopulta aivan huikea trilleri viimeisen 5-minuuttisen osalta. Super-Luukas onnistui tekemään jälleen kolme TD:tä suorastaan uskomattomaksi näytökseksi kääntyneessä pronssiottelussa. Näistä maaleista kaksi tuli koko ottelun viimeisen puolitoistaminuuttisen aikana.

Huippujännittävien vaiheiden jälkeen Eerola käänsi lopulta todella tasaisen ottelun Suomelle vain n. 20 sekuntia ennen loppua, palauttamalla Tanskan johto-TD:n jälkeisen aloituspotkun maaliin. Sitä ennen nähtiin 1 min 34 sek sisään peräti kaksi maalia, kun ensin Eerola koppasi ottelun toisen teedeensä ja heti perään Tanska onnistui pitkillä heitoillaan vyörymään kentällä, palauttaen johtonsa vain 20 sekuntia ennen ottelun päättymistä. Tanskan maalin jälkeinen aloituspotku potkaistiin kuitenkin vastoin kaikkien odotuksia suoraan Eerolan syliin, josta nuorimies kiitti ja kirmasi hurmoksessa pallon kanssa maaliin. Näin Tanska oli lyöty lukemin 28-22. Ottelu oli ennen Suomen loppurutistusta pitkään lukemissa 6-16, mikä oli myös puoliaikatilanne.

 

Tuoreista Vaahteraliigan suomenmestareista mukana oli peräti kahdeksan nuorta. Suomen ainoat maalit olivat kaikki Butchers-pelaajien tilastomerkintöjä, sillä myös keskushyökkääjä Aleksi Hirvonen onnistui maalinteossa ja pelasi hyvän ottelun edeten 80 jaardia 12 kannollaan. Eerolan 7 koppia tuottivat huikeat 163 jaardia. Taitopelipaikan pelaajat tarvitsevat kuitenkin mm. elintärkeän hyökkäyksen linjan apuja ja tässä joukkueessa viidestä aloittavasta hyökkäyksen linjamiehestä peräti kolme tuli Butchersista: Joonatan Asovaara, Justus Asovaara sekä Tomi Pirkola. Puolustuksen puolella porvoolainen tukimies Ukko Pakkanen nähtiin iloksemme jälleen tositoimissa, alkukaudesta tapahtuneen loukkaantumisen jälkeen. Lisäksi suomenmestareista olivat mukana takakentällä huhkinut Eemeli Hassinen sekä Juuso Halonen.

Valmennuspuolella U19-maajoukkueessa olivat mukana Butchersin valmennustiimistä tutut Pasi Lautala sekä Niko Nousiainen. Myös Micky Kyei on debytoinut tässä apuvalmentajan roolissa.

Porvoon Butchers onnittelee koko Suomen U19-maajoukkuetta pronssimitaleista!

FIN_BUT_U19.jpg

Kuva: Laura Helminen

joukkue voitto.JPG

Otsikko on viittaus elokuvaan ”Miracle on Ice”, jossa USA:n nuoret yliopistopojat kaatavat legendaarisen, ylivoimaisen ja voittamattoman ”Punakoneen” Olympialaisissa v. 1980 heidän omissa kotikisoissaan. Viikko sitten punakone Helsinki Roosters kaatui Keskuskentällä, joka sekin oli monen mielestä ihme. Kyse oli kuitenkin välierästä, joka ensin oli hoidettava, jotta todelliselle ryöstölle Vaahteramaljassa saatiin edes mahdollisuus. Välierästä siis mahtava voitto ja kauden suurin ottelu oli edessä jo kuusi päivää myöhemmin. Vaahteramalja XLIV Butchersille 13. Vuoden tauon jälkeen.

Butchersin välierää edeltävänä päivänä finaalin toiseksi joukkueeksi oli selvinnyt taattua laatua koko kauden tehnyt Seinäjoki Crocodiles. Tämän kauden selkeä runkosarjan ykkönen, mutta ei voittamaton. Tämä sopi Porvoolle, sillä historiankirjoissa Vaahteramaljatilastot kertovat, että kuuden vuoden mestaruusputkemme aikana nimenomaan ”Crocot” jätettiin näissä karkeloissa hopealle peräti kolmesti. Itsevarmuus kasvoi porvoolaispelaajissa entisestään heti välierävoiton jälkeen. Konkarit ottivat koppia, pitivät motivaatiopuheita, jonka jälkeen Joukkue teki hartijavoimin töitä koko finaaliviikon. Ihan jokainen. Vapaa-ajalla opiskeltiin "filmeistä" ja treeneissä käytiin luomassa eritoten joukkuehenkeä. 

LUE KOKO JUTTU TÄÄLTÄ ->

LISÄÄ UUTISIA

Porvoon Butchersilla 8 pelaajan edustus Suomen maajoukkueessa!

Tutustu Butchersiin

Julkaistu 31.10.2022
Päivitetty .4.2023

BUTCHERS

  • Facebook App Icon
  • Facebook App Icon
  • Facebook App Icon

Ladies      juniorit

bottom of page